Zwart is het nieuwe wit

Zwart is het nieuwe wit

Heb ik iets gemist misschien, ben ik te lang niet in mijn land geweest, heb ik de teloorgang, de tolerantie-afgang, niet willen zien, de nutteloze discussie over een zwart wit kinderfeest, door vele weggelachen, daardoor nu uitgelachen.

Heb ik iets niet begrepen misschien, wil ik het niet inzien, dat mijn land, verdeeld is tot op het bot, steeds meer mensen problemen hebben met hun verstand, alles door onbegrepen haat verrot, en bovendien, stuit op wederzijdse weerstand.

De koningsdochter

Moet ik het accepteren misschien, dat anderen mij uitmaken voor racist, voor compleet achterlijk aanzien, er tegen mij wordt aangepist, ik word veracht, eigenlijk gewoon irritant dom geklooi, door kleinburgerlijke ideologische individuen van twijfelachtig allooi, omdat ik slechts in mijn mening volhard, en hoewel anders gedacht, ik geen enkel probleem heb met zwart.

Jan Nicolas

error: Copyright Jan Nicolas. Alle rechten voorbehouden.