maart 4 2019

Wat zou je doen?

Wat zou je doen als ik je kussen zou, lieve woordjes zei, je hand vast hou en je neerleg naast mij? Zou je mij overdreven vinden, impulsief, onlief en te dichtbij, zou je aan mijn gevoelens twijfelen en zet je me opzij?

Of zou je het herkennen als de behoefte, seksueel, die ik met niemand deel, niet aan een ander wil verspillen, een niet te stoppen honger die alleen jij kan stillen?

Wat moet ik doen met de gevoelens die zich in mij opkroppen, met al die spannende uren dat ik slechts denk, aan hoe ik je in mijn hart kan verstoppen, maar niet durf, bang dat ik je krenk. Zeg me, als ik teder door je haren ga, en je daarna, heel lief en zachtjes zoen, wat zou je dan doen?

Jan Nicolas

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Copyright 2021: Jan Nicolas. All rights reserved.

Posted 4 maart 2019 by Jan Nicolas in category "Gedichten