oktober 13 2020

Coronatuig

Juist de mensen die de tweede golf van het coronavirus hebben veroorzaakt zijn woedend over de aanstaande tweede lockdown. Zij vinden dat de vrijheid die zij misbruikten niet opnieuw mag worden ingeperkt.
 
“Het is een dictatuur”, zegt Viruswaarheid-kopstuk en überranddebiel Willem Engel, die het draagvlak onder de basisregels de afgelopen maanden vakkundig afbrak en mensen vakkundig ophitste zelfs hun minimale eigen verantwoordelijkheid niet te nemen.
 
“Het is een complot van de regering”, zegt een man die anderhalve meter verward met anderhalve centimeter, en zo dicht op zijn mede complotdenkers staat dat hij deze bij elk woord dat hij uitbraakt besproeit met een fijne nevel speeksel uit zijn mondkapjeloze waffel.
 
”Het is een schande”, zegt een vrouw met een IQ van een dode garnaal, die met een aantal overzienbare beperkingen de afgelopen maanden gewoon naar het café, de sportschool, de kapper, de bioscoop en het stadion kon, maar voor fuck-corona-party’s koos.
 
Ik vind het ook een schande. Een grote schande zelfs, dat tuig, sorry, maar een ander woord heb ik er niet voor, dat bewust hun asociale reet afveegt met maatregelen die niet verzonnen zijn om te pesten, maar om te zorgen dat we zo snel mogelijk weer ons normaal leven op kunnen pakken, nog gewoon vrij mogen bewegen in onze samenleving…
 
Jan Nicolas

Tags: , , , , , ,
Copyright 2021: Jan Nicolas. All rights reserved.

Posted 13 oktober 2020 by Jan Nicolas in category "Columns