maart 12 2019

Als het weer gisteren was

Als het weer gisteren was, kon ik je weer voor het eerst ontmoeten, jouw eerste woorden horen en mijn eerste zinnen spreken. Mijn eerste blik opnieuw op je werpen, verlegen, beetje onzeker, nu al weten hoe jij mij had aangekeken.

Je eerste glimlach opmerken en mijn eerste lach laten klinken, je opnieuw voorzichtig strelen, me laten gaan, diep in je ogen verzinken. Je eerste kus weer proeven en genieten van hoe je smaakt, mijn vlinders weer voelen, de pijl die mijn hart weer raakt.

Als het weer gisteren was, was gisteren vandaag en vandaag morgen, onzekere toekomst, nog voor ons beide verborgen. Maar gisteren was gisteren een vergane dag, een herinnering aan de gedachte, hoe jij lachte, toen ik je zag. Wat rest is dromen van morgen.

Jan Nicolas

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Copyright 2021: Jan Nicolas. All rights reserved.

Posted 12 maart 2019 by Jan Nicolas in category "Gedichten