Quick preview ‘De koningsdochter’

Quick preview ‘De koningsdochter’

Langzaam maar zeker nadert het verhaal in mijn nieuwe boek ‘De koningsdochter’ het spannende en onverwachte slot. Maar voordat het zover is, moeten er nog een paar kleine hindernissen overwonnen worden. De laatste alinea die ik vandaag geschreven heb? Komt ie:

…Hoewel hij inziet dat Dagdas advies verstandig is, maakt het idee dat hij Martijn moet laten ontkomen hem razend. Rosa heeft hem verteld dat Martijn gewond is aan zijn zwaardarm, dus hij is in principe niet zo’n gevaarlijke tegenstander en op dit moment zelfs eenvoudig te verslaan. Maar Hunter is zelf ook nog niet volledig herstelt van alle ontberingen van de laatste dagen en is verre van in goede conditie. Hij draait zich woest om en loopt naar de dichtstbijzijnde duin en begint te klimmen.
Hij beschermt zijn ogen met zijn hand tegen de scherpe zon en kijkt in oostelijke richting, naar de rij voetafdrukken die in het ongerepte zand tot hij in de verte, ongeveer vier kilometer van hem verwijderd, een klein figuurtje ziet die zich gestaag naar het oosten beweegt. Hij kijkt hem vol haat na tot hij in de trillende luchtspiegeling verdwijnt.
“Er komt wel een andere keer, gore klootzak,” fluistert Hunter. “Ik kom achter je aan. Ik zweer het op het licht in mijn ogen.”…

Meer lezen? Dat kan. ‘De koningsdochter komt naar verwachting uit halverwege januari 2019
Titel: De Koningsdochter
ISBN: 9789463184663

Pittig Jan Nicolas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Copyright Jan Nicolas. Alle rechten voorbehouden.