Quick preview ‘De koningsdochter’

Quick preview ‘De koningsdochter’

Een kort fragment uit mijn nieuwe boek ‘De koningsdochter’ dat begin 2019 verkrijgbaar is.

“Neem me…,” zegt Merel met een schorre stem en haar ogen in extase gesloten.
“Maar natuurlijk neem ik je, meisje,” fluistert Sahhara met een geile stem in haar oor en ze gaat langzaam en heel teder met haar lippen naar de hals van het meisje, die rood is geworden van opwinding, en bijt in één hap de flink kloppende slagader door, waarna ze, zodat er geen druppel bloed verloren gaat, meteen haar mond op de wond zet en begint te slikken.
Even begrijpt Merel niet helemaal wat er gebeurt en denkt ze dat Sahhara haar speels, maar iets te hard, gebeten heeft. Maar dan voelt ze hoe haar bloed uit haar lichaam gezogen wordt, hoe de vrouw, van wie ze even geen slechtheid kon indenken, alles gulzig naar binnen klokt en raakt ze volkomen in paniek. In haar doodsstrijd probeert ze weg te komen van het monster, maar Sahhara heeft haar in een ijzeren greep waaruit loskomen onmogelijk is. Merel voelt hoe haar jeugdige krachten verdwijnen en voelt zich moe worden.
Ze kijkt naar haar handen die in slechts enkele seconden veranderen in de handen van een oude vrouw. Ze kijkt naar haar lange blonde lokken die over haar borsten naar voren hangen en terwijl ze er naar kijkt, wordt het haar dof en grijs. Ze kijkt naar haar lichaam, dat een paar tellen geleden nog jong en strak was, maar dat nu gerimpeld is en ze kijkt naar haar borsten, die al hun stevigheid hebben verloren en waar slechts twee zielige vellen van over zijn.

Meer lezen? Dat kan in 2019
Titel: De Koningsdochter
ISBN: 9789463184663

Pittig Jan Nicolas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Copyright Jan Nicolas. Alle rechten voorbehouden.