Niet dat soort jongen

Niet dat soort jongen

Nu ik aan de afsluitende hoofdstukken bezig ben van mijn boek ‘De koningsdochter’, dwalen mijn gedachte regelmatig af naar de inhoud van het boek dat ik hierna ga schrijven. Het boek wordt geschreven ten bate van de Nederlandse Hartstichting, alleen had ik tot voor kort geen enkel idee wat betreft het verhaal.

Ik heb nu bedacht dat ik gewoon over mezelf ga schrijven. Een verhaal over mijn leven, hoe ik geworden ben tot wie ik ben, over mijn jeugd, mijn zakelijk leven, over meer geld op één dag verdienen dan veel mensen ooit bij elkaar hebben gezien en het weer net zo snel verliezen, over wonen in huizen waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen en huizen waarin je nog niet half dood gevonden wil worden, over vreugde, over verdriet, over haat en wraaknemingen, over seks, over snelle auto’s en ronduit wrakken, over vrienden en vijanden, over bekende en minder bekende Nederlanders, over een gemiste kans om profvoetballer te worden, over mooie en niet zo mooie vrouwen, over oplichters en fraudeurs, over drugs en rock ‘n’ roll, over wonen in het buitenland, over leven en de dood, over vriendschappen voor het leven, over ontmoetingen met de grote en minder groten op aarde en over het leven met een tijdbom in je lichaam die PH heet.

Ja… ik denk dat ik daar allemaal over ga schrijven. Maar dat is voor 2019. Nu eerst 2018 afronden…

RentalPoint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Copyright Jan Nicolas. Alle rechten voorbehouden.