Geil onverwacht

De aangebroken dag maakt alles anders, niet meer mijn armen om jou heen, niet meer in en om elkanders, niet meer mijn hand, zacht strelend op jouw been, daar stiekem aanbeland. Niet meer speels gefrunnik, niet meer jouw heerlijke lippen op de mijne, heet, passievol, zacht, niet meer jouw tong om de mijne, strelend, krullend, geil onverwacht, het ultieme fijne, slechts voor één nacht.

Jij bent weer jij en ik ben weer ik, niet meer samen maar apart, niet meer komen maar kwamen, niet meer vier benen langzaam ontwart. Niet meer die voortdurende hunkering, voortkomend uit pure lust, met de laatste siddering uitgeblust. Wat bleef was een zachte fluistering, na het verstommen van de laatste schreeuw om meer, waarbij ik arriveer, op het punt van komen. Jouw hart voor altijd in de mijne, kijk ik naar de zon die lacht, beetje dromen, van jou, je enorme aantrekkingskracht die resulteerde in een heerlijke liefdesnacht, die na één keer doet verlangen naar meer.

Wat rest is je geur op mijn kussen, bedwelmend,  langzaam vervliegend, een haar, van jou niet van mij, die ik bespeur terwijl ik denk intussen, hoe ik staar, in de mooiste ogen ooit aanschouwd, vreemd maar toch vertrouwd, en ik me nu omdraai, op mijn zij, weer ga dromen en nageniet van ik en heel veel jij.

Jan Nicolas

1 reactie

  1. Tja, hoe krijg je ‘t zo geformuleerd… 😉

Comments are closed.